Не вдалося увійти в систему

{{errorMessage}}

Сучасний смачний простір: їдальня та кафетерій гімназії № 34 "Либідь" Позитивний висновок

Доданий
10.03.2020
Номер
872
Здоров'я

Створення сучасного безпечного простору для організації мультипрофільного харчування учасників освітнього процесу гімназії № 34 "Либідь" шляхом модернізації обідньої зали, буфету та часткового технічного обладнання харчоблоку. Передбачає розподіл на зони комфорту для учнів молодшої, середньої, старшої школи та педагогів, функціонування арт-кафетерія.

Очікуване фінансування з бюджету міста Києва
2 105 575 грн
Розрахунок бюджету
Лідер команди
Локалізація
Подільський
Адреса установи/закладу, будинку
вул. Межова, 22, Подільський р-н, Київ

Опис

Проблема

Капітальний ремонт їдальні та харчоблоку не проводився 23 роки, тому стан обідньої зали, буфету та технічного обладнання харчоблоку не відповідає вимогам організації сучного мультипрофільного харчування. Неправильне функціонування вентиляційно-витяжної системи.

Пропоноване рішення щодо розв'язування проблеми і його обґрунтування

Модернізація приміщення їдальні та харчоблоку, встановлення сучасної вентиляційної системи та пароконвектоматного обладнання для приготування корисної їжі.

Ключові показники оцінки результату проєкту

Покращення санітарно-гігієнічних умов харчування у відповідності до НАССР, відновлення емоційних, фізичних сил учасників освітнього процесу.

Соціальна ефективність проєкту та його загальнодоступність

Для 1517 учнів гімназії та 157 членів трудового колективу, представників родин гімназистів, гостей закладу освіти.

Бюджетна ефективність проєкту

Реалізація проекту призведе до економії бюджетних коштів у видатках на електропостачання, зважаючи на малозатратність системи вентиляції

Інформація щодо інноваційності проєкту

Модернізація передбачає організацію мультипрофільного харчування та корисного дозвілля в просторі арт-кафетерію.

Очікуване фінансування з бюджету міста Києва

2105575

Орієнтовний план заходів з реалізації проєкту

Січень-лютий 2021 року - підготовка технічної документації проєкту для проведення тендерних закупівель. Березень- квітень 2021 року - уточнення технічних характеристик, проведення тендеру, визначення підрідників для закупівлі обладнання та проведення ремонтних робіт. Червень-серпень 2021 року - реалізація проєкту ( не пізніше 15 серпня закінчення робіт для організації харчування з 1 вересня 2021 року).

Ризики (перешкоди) у реалізації проєкту, на які слід звернути увагу

Підвищення вартості ремонтних робіт, обладнання, послуг.

Назва Команди проєкту

#ЗНАЙНАШИХ34

Наявність серед учасників Команди авторського права на реалізацію проєкту

Ні.

Приналежність до депутатських Команд

Ні.

Фотографії

Деякі браузери можуть блокувати підключення до Facebook, якщо ви не бачите коментарі чи не можете залишити коментар, спробуйте використати інший браузер чи режим "Інкогніто".