Не вдалося увійти в систему

{{errorMessage}}

Благоустрій території КНП "ЦПМСД №2 Дніпровського району» з облаштуванням центрального входу. Реалізований

Доданий
21.11.2016
Номер
201
Охорона здоров'я

Проектом передбачається провести реконструкцію входу до Центру ПМСД №2 (поліклініки, пр. П.Тичини, 22) з облаштуванням нових сходів зі зручними поручнями та пандусами для маломобільних груп населення та здійснити благоустрій території біля входу для вільного доступу до закладу.

Очікуване фінансування з бюджету міста Києва
985 000 грн
Розрахунок бюджету
Лідер команди
Людмила
Людмила Смирнова
Локалізація
Дніпровський

Опис

Житловий масив / мікрорайон

Березняки

Проблема

За понад 40 років експлуатації тротуари та ганок будівлі зносилися. Проведення поточних ремонтів не здатне забезпечити функціонування споруди на високому рівні, а для надання сучасного рівня зручностей необхідно провести капітальну ремонт. При будівництві Центру в 70-х роках минулого століття будівельні норми та стандарти не враховували потреби людей з обмеженими можливостями. Ці чинники призвели до того, що підходи до закладу для пацієнтів є незручними, а зовнішній вигляд - малопривабливий.

Мета проекту

Покращити доступність та зручність вхідної групи для пацієнтів закладу, збільшити привабливість Центру для відвідувачів.

Пропоноване рішення, що до розв’язування проблеми і його обґрунтування

Пропонується розширити тротуар навпроти центрального входу та вимостити його тротуарною плиткою (ФЕМ).
Переробити ганок будівлі:
- знести старе накриття
- розширити сходи до ширини тротуару та облаштувати на них поручні
- побудувати два пандуси по бокам від сходів
- збудувати новий козирок над сходами

Для кого цей проект

Всі мешканці мікрорайону Березняки, які обслуговуються в ЦПМСД №2 (поліклініці) та працівники закладу.

План заходів з реалізації проекту

Розширити тротуар:
- демонтувати старі тротуарні плити
- розширити тротуар, прибравши зелену зону поміж тротуарами
- облаштувати фундамент та вимостити прохід сучасною тротуарною плиткою (ФЕМ).
Переробити ганок будівлі:
- знести старе накриття
- розширити сходи до ширини тротуару та облаштувати на них поручні
- побудувати два пандуси по бокам від сходів
- збудувати новий козирок над сходами

Ключові показники оцінки результату проекту

Спрощення доступу пацієнтів до закладу. Збільшення кількості відвідувачів. Підвищення привабливості медичного закладу.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

На час ремонту доведеться перекрити центральний вхід, доступ до закладу буде здійснюватися лише через вхід з двору.

Фотографії

Останні оновлення проектів

Деякі браузери можуть блокувати підключення до Facebook, якщо ви не бачите коментарі чи не можете залишити коментар, спробуйте використати інший браузер чи режим "Інкогніто".