Не вдалося увійти в систему

{{errorMessage}}

Створення сучасного рецептурного збірника страв для шкільних навчальних закладів Брав участь

Доданий
30.11.2016
Номер
287
Освіта

Основною метою нового збірника буде суттєвє покращення стану здоров'я дітей, через регулярне і якісне харчування в шкільних їдальнях, а також збільшення знань про сучасну культуру харчування. Збірник буде розроблений на основі сучасних тенденцій кулінарії, дитячої дієтології та технологій приготування.

Бюджет
400 800 грн
Розрахунок бюджету
Лідер проекту
Євген
Євген Клопотенко
Район
Голосіївський

Опис

Проблема

Рецепти, які використовуються в шкільних їдвльнях не відповідають сучасним стандратам кулінарії, дієтології та технологіям приготування. Більшості дітей не подобається пропоновані блюда в шкільних їдальнях, тому діти харчуються бутербродами, чи промисловою продукцією з буфетів (чіпси, сухарики і т.ін.), що негативно впливає на їх стан здоров'я.

Мета проекту

Основною метою збірника буде суттєвє покращення стану здоров'я дітей, через регулярне і якісне харчування в шкільних їдальнях, а також збільшення знань про сучасну культуру харчування. Збірник буде розроблений на основі сучасних тенденцій кулінарії, дитячої дієтології та технологій приготування.

Пропоноване рішення, що до розв’язування проблеми і його обґрунтування

Створити новий рецептурний збірник, що буде відображати сучасні тенденції кулінарії, буде оснований на сучасних техніках обробки продуктів, буде включати сезонні продукти. Рецепти будуть в межах собівартостей, що закладені в бюджети харчування.

Для кого цей проект

Для всіх шкільних навчальних закладів м. Києва.

План заходів з реалізації проекту

1. Створення списку страв.
2. Пропрацювання страв та оформлення їх в технологічні картки.
3. Оформлення інформації та фотографування страв.
4. Обробка збірника редакцією.
5. Випуск збірника.
6. Розповсюдження.

Ключові показники оцінки результату проекту

Школярі будуть здоровішими та будуть обізнаними про культуру харчування.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

1. Затвердження збірника у органах контролю харчування у шкільних закладах.
2. Перешкоджання використання збірника керівництвом шкіл.

Приклади (кейси) схожих рішень

Згідно мого дослідження, в Україні не було зафіксовано жодної спроби системної зміни шкільного меню.

Деякі браузери можуть блокувати підключення до Facebook, якщо ви не бачите коментарі чи не можете залишити коментар, спробуйте використати інший браузер чи режим "Інкогніто".