Опис
Проблема
Оновлення лінії роздачі та буфету шкільної їдальні, що дасть можливість отримувати гаряче харчування та кондитерські вироби згідно санітарно-гігієнічних вимог ДСанПІНу 5.5.2.008-01.
Пропоноване рішення щодо розв'язування проблеми і його обґрунтування
Встановити сучасне обладнання лінії роздачі та буфету школи №63
Ключові показники оцінки результату проекту
Організація видачі гарячого харчування та кондитерських виробів для 800 учнів ЗЗСО №63 м. Києва, що є невід’ємною складовою освітнього процесу.
Соціальна ефективність проекту та його загальнодоступність
Для учнів, працівників школи, батьків учнів школи.
Бюджетна ефективність проекту
не потребують подальшого фінансування
Деякі браузери можуть блокувати підключення до Facebook, якщо ви не бачите коментарі чи не можете залишити коментар, спробуйте використати інший браузер чи режим "Інкогніто".