Не вдалося увійти в систему

{{errorMessage}}

Реконструкція скверу біля Інституту гідромеханіки НАНУ Брав участь

Доданий
14.07.2017
Номер
697
Екологія

Маємо намір зробити реконструкцію скверу навпроти Інституту гідромеханіки, що межує із житловим будинком на пр Перемоги, 60 та гуртожитками студентів КНЕУ, що забезпечить місце для відпочинку як студентів, так і співробітників інституту, а також молодих батьків та дітей - жильців будинку за адресою: пр Перемоги, 60.

Очікуване фінансування з бюджету міста Києва
399 996 грн
Розрахунок бюджету
Лідер команди
Локалізація
Шевченківський
Адреса установи/закладу, будинку
Перемоги проспект, 60

Опис

Житловий масив / мікрорайон (у разі реалізації в конкретному мікрорайоні)

Шулявка

Адреси, назва установи / закладу, будинку

проспект Перемоги, 60

Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проекту)

Сквер, який на сьогоднішній день знаходиться за вказаною адресою назвати сквером дуже важко. На відносно невеликій території знаходиться майже занедбане місце і це у той час, як працівникам Інституту та студентам КНЕУ, гуртожитки яких знаходяться поруч , після роботи або навчання на вулиці провести час немає де. Саме тому нагальною потребою є облаштування скверу, який забезпечить місце для відпочинку студентів та працівників.

Мета проекту*

Облаштувати сучасний сквер, який забезпечить місце для відпочинку студентів та працівників Інституту.

Пропоноване рішення щодо розв'язування проблеми і його обґрунтування

Проект передбачає облаштування скверу, як місця для відпочинку, що включає:
- облаштування озеленення: облаштувати клумби, висадити кущі та квіти;
- встановлення нових лавок для відпочинку;
- встановлення освітлення (фонарі), так як на даному етапі місце недостатньо освітлюється.

Для кого цей проект

- співробітники Інституту гідромеханіки, які не мають місця для відпочинку поруч з роботою;
- студенти КНЕУ;
- мешканці прилеглих будинків.

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Працівники інституту, студенти КНЕУ та жителі прилеглих будинків отримають місце для відпочинку:
2. Зняття соціальної напруги після важкого навчального/робочого дня;
3. Гарне самопочуття

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція

Автор проекту є автором електронної петиції до Київської міської ради, яка набрала більше 1000 голосів

Ні.
-

Фотографії

Деякі браузери можуть блокувати підключення до Facebook, якщо ви не бачите коментарі чи не можете залишити коментар, спробуйте використати інший браузер чи режим "Інкогніто".